Uhádli nás v Inkognite?

Ako sa ocitli naše kávové kapsule v televízii JOJ? 

Niektorí z vás už z fotky spoznali zábavnú televíznu reláciu Inkognito. Je to tak. ešte v novembri minulého roku nám zavolali či by sme prišli na natáčanie Inkognita s povolaním - výrobca kávových kapsúl. Takáto ponuka sa neodmieta a tak sme celý jeden pondelok strávili v natáčacích štúdiách televízie JOJ. Najprv bol rozhovor s moderátorom Vladom Voštinárom kde sme sa rozprávali o mojej profesii a určili indíciu - presná dávka. Keď prišiel rad na mňa, vyhlásili moje meno Patrik Zahradský a už bolo len na šikovnosti hádačov, aby uhádli moju profesiu. Zostava v tomto diely bola naozaj výborná a veľmi sme sa nasmiali. Hádali: Michal Hudák, Marián Čekovský, Juraj Šoko Tabaček, Fero Joke. Čo myslíte uhádli ma? 

Indícia - presná dávka mala naznačovať, že v každej kapsuly je presné množstvo kávy, no hneď rozbehlo kolečko vtipných poznámok či nebudem dílerom. Postupne sa otázkami dopracovali k tomu, že pracujem s kávou. Už boli bezradní, keď v tom Michala Hudáka napadlo či náhodou nebudem vyrábať kávové kapsule. Napadlo ho to vďaka tomu, že doma tiež používa kapsulový kávovar. Samozrejme, že prišla otázka či sme doniesli aj darček. Kapsule s výberovou kávou a logom Inkognito potešili hádačov aj moderátora.


Boli sme hlavne veľmi radi, že sme mohli v televízii predstaviť širokej verejnosti tento moderný spôsob prípravy kávy. Kávové kapsule korporátných značiek tu máme už dlho ale novinkou je, že teraz už môžu aj nadšenci kvalitnej výberovej kávy využívať tento jednotuchý spôsob prípravy, ktorý je okrem iného aj ekologický. Vyrábame totiž kapsule, ktoré sú 100% rozložitelné v domácom komposte. Takže už nemusíte mať zlý pocit z vytvárania zbytočného odpadu. Kapsule jednoducho vhodíte do bio odpadu či domáceho kompostu a po niekoľkých týždňoch sa úplne rozložia.

Túto službu balenia kapsúl ponúkame aj iným pražiarňam, ktoré nám posielajú svoju kávu. Sme radi, že takýmto spôsobom môžu aj ľudia používajúci kapsule piť kvalitnú výberovú kávu od lokálnych pražiarní. Veľmi rýchlo sa tento trend rozšíril a momentálne je na našom jednotnom eshope najväčší výber kavových kapsúl s výberovou kávou. Tento eshop, www.kavovekapsule.eu vznikol v prvom rade kvôli informovanosti, že aj espresso pripravené z kapsule môže byť kvalitné a zákazníci si tu môžu na jednom mieste nakúpiť kapsule od domácich aj zahraničných pražiarní.


Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

Registrácia nového účtu

Máte používateľský účet?
Prihlásiť sa alebo obnoviť heslo