2. vlna kávových kapsúl

V dnešnom modernom svete, sa káva stala neoddeliteľnou súčasťou života mnohých ľudí. Vývoj technológie a životný štýl viedli k inovácii v príprave kávy. Jednou z najnovších a najpopulárnejších metód je použitie kávových kapsúl. Dnes už aj veľa slovenských pražiarní s výberovou kávou využíva službu plnenia kapsúl a ponúkajú vo svojom sortimente aj túto novinku. Chcete vedieť aká je ich výhoda?

Kávové kapsule sa stali obľúbenou voľbou pre milovníkov kávy z niekoľkých dôvodov. Tu je prehľad ich najvýznamnejších výhod:

+ Jednoduchosť a pohodlie: Príprava kávy pomocou kapsúl je rýchla a jednoduchá. Stačí len vložiť kapsulu do kávovaru, stlačiť tlačidlo a za pár sekúnd si môžete vychutnať kvalitnú šálku kávy. Ak si chcete svoju kávu cez kapsulu pripraviť trochu profesionálnejšie vyskúšajte špičkový kapsulový kávovar Morning. 

+ Nevyžaduje mletie kávy: Kávové kapsule preberajú úlohu mletia, takže nemusíte tráviť čas mletím kávy. Zároveň treba dodať, že aj keď je káva vopred namletá nestráca na kvalite, vďaka oxigen bariére kapsúl a plneniu v ochrannej atmosfére. Oxigen bariéra zabraňuje tomu, aby z kapsule unikali uvoľňované plyny a káva zvetrala a dusík ktorým je zabezpečená ochranná atmosféra vytlačí vzduch a zabráni oxidácii.

+ Presné dávkovanie: Kapsule sú navrhnuté tak, aby obsahovali správne množstvo kávy na perfektnú extrakciu a vynikajúcu chuť espressa. Stroj na plnenie kapsúl presne dávkuje mletú kávu s odchýlkou 0,2g. Zároveň je na výstupe zo stroja kontrolná váha, ktorá pri zistení vyššej odchýlky ako 0,2g kapsulu vyhadzuje. Množstvo kávy v kapsuly sa nastavuje individuálne pre každú kávu tak aby bola zabezpečená čo najlepšia extrakcia. Porovnávací test kávy z kapsule a z automatického kávovaru si môžete pozrieť v nasledujúcom článku.

 

+ Výber a rozmanitosť: Na trhu je dostupná široká škála kávových kapsúl. Môžete si vybrať medzi rôznymi chuťami, acidnými alebo zemitými tónmi, silnými aj jemnými arómami, a dokonca aj medzi rôznymi pražiarňami s kvalitnou výberovou kávou.

+ Environmentálna stránka: Naše kávové kapsule sú vyrobené zo 100% prírodného materiálu, s nulovým vplyvom na životné prostredie. Jednoducho ich môžete vyhodiť do domáceho kompostu a tam sa rozložia. Už sa nemusíte zaťažovať komplikovaným čistením znovu použiteľných kapsúl alebo separovaním kovových kapsúl. 

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota January February March April May June July August September October November December

Registrácia nového účtu

Máte používateľský účet?
Prihlásiť sa alebo obnoviť heslo